Over ons

Wie is Spoed Tandarts Utrecht?

Spoed Tandarts Utrecht oftewel STU, is uw tandarts voor spoed/noodgevallen. STU staat klaar voor u, buiten de openingstijden van uw eigen tandarts. Ook wanneer u binnen de openingstijden van uw eigen tandarts niet terecht kunt, kunt u voor pijnklachten/spoedgevallen bij STU terecht.

Spoed Tandarts voor de hele provincie Utrecht

STU is een eerste-lijn tandheelkundige zorgverlener, in provincie Utrecht. Hier kan iedereen terecht voor pijnklachten/trauma’s aan uw tanden en/of kiezen. In deze algemene tandartspraktijk worden alleen de spoed/pijnklachten behandelt. Hierna wordt u weer terugverwezen naar uw eigen vaste tandarts. Er wordt zorgvuldig verslag weerlegd met uw eigen tandarts, door middel van de STU-report. U kunt zich niet inschrijven bij Spoed Tandarts Utrecht omdat deze praktijk enkel de noodgevallen behandelt.

Uw vaste tandarts wordt altijd op de hoogte gesteld van uw bezoek aan STU.

Aanmelden als tandarts of tandartspraktijk bij Spoed Tandarts Utrecht

STU werkt samen met een groeiend netwerk aan tandartsen tandartspraktijken in de provincie Utrecht. Spoed Tandarts Utrecht kan de zorg die een tandartspraktijk heeft inzake de spoeddiensten uit handen helpen. Ook zijn er mogelijkheden om u juist aan te melden als tandarts om een eventuele bijdrage te leveren aan de spoeddiensten die STU (24/7!) draaid.

U kunt het onderstaande formulier invullen om u aan te melden als tandarts of tandartspraktijk.

Avond Tandarts Utrecht

Avond Tandarts Utrecht

Bel Spoed tandarts Utrecht nu op 030 303 1219

Spoed tandarts Utrecht staat altijd voor u klaar!

 

Translate »