Spoedtandarts

Spoedtandarts Utrecht

Spoedtandarts Utrecht is een tandarts spoed service voor heel Utrecht. Wij zijn ruim geopend voor tandarts spoedgevallen en we behandelen alle patiënten uit Utrecht. Onze tandartspraktijken zijn gevestigd in Utrecht Oost en Utrecht West. Spoedtandarts Utrecht staat voor een snelle service waardoor u dezelfde dag geholpen kan worden met korte wachttijden. Daarnaast kunnen onze tandartsen u ook alle nazorg geven die de patiënten nodig hebben. Ook kunt u voor andere tandheelkundige behandelingen zoals gebitsrestauratie of problemen met uw beugel met spoed bij ons terecht.

Spoedtandarts voor kinderen

Onze spoed tandartsen zijn gespecialiseerd en opgeleid om goed met kinderen overweg te kunnen. Onze spoedpraktijken zijn kindvriendelijk ingericht zodat de kinderen zich niet vervelen tijdens onze korte wachttijden en bij ons word het melkgebit tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast besteden we juist bij tandarts spoedgevallen bij kinderen aandacht aan preventieve zorg en educatie!

Spoedtandarts voor patiënten met angst

Ook is het team van spoedtandarts Utrecht zeer goed in het behandelen van angstpatiënten. Wij kunnen pijnloze behandelingen uitvoeren en hebben onze spoedtandartsen erop getraind om met angstpatiënten overweg te kunnen en ze vooral eerst op hun gemak te stellen. Bij ingrijpende behandelingen kunnen wij ook tandarts narcose behandelingen uitvoeren.

Het team van spoedtandarts Utrecht

Ons spoed team bestaat uit in Nederland afgestudeerde tandartsen, maar spreken naast Nederlands ook andere talen zoals Arabisch, Turks, Engels, Berbers, Koerdisch, Afghaans, Farsi en Russisch. Voor patiënten die hulp nodig hebben met administratieve afhandeling in hun eigen taal kunnen bij ons terecht. Het team staat altijd voor u klaar en wij plaatsen de patiënt op de eerste plek! We hebben een vast team, dus voor de nazorg en vervolgbehandelingen heeft u te maken met een persoonlijk betrokken tandarts.

We zien in geval van nood u graag bij Spoedtandarts Utrecht !